Band 501

Skupina za žur, poroke in druge priložnosti ...

Biografija

Zasedbo sestavljamo člani iz dolenjsko notranjske regije. Podobno misleči in s skupnim ciljem smo se David, Jan in Darjan zbrali leta 2010 in ustanovili skupino Band 501. Do sedaj smo nastopali na številnih prireditvah, diskotekah in klubih po Sloveniji in Hrvaški, kaj hitro pa smo kot ansambel dobili vabila tudi za poroke, obletnice in druga slavja. Tako smo se v teh letih dodobra izpilili tudi za bolj svečane dogodke, ki jim vdahnemo poseben čar. Še vedno pa ostajamo zvesti svojemu osnovnemu poslanstvu – ostati žur band za vse priložnosti in na vsakem dogodku poskrbeti za prvovrstno glasbeno izkušnjo.

Band 501

Oder smo si delili s številnimi uveljavljenim glasbeniki, kot so Crvena Jabuka, Jasmin Stavros, Divlje Jagode, Soul Fingers, Riblja Čorba, Rok´n´band, Pop design, Mambo Kings in drugi. 

Naš obsežen seznam skladb je sestavljen iz legendarnih hitov skupin, kot so Parni Valjak, Novi Fosili, Prljavo Kazalište, Boris Novkovič, Crvena jabuka, Oliver Dragojevič, Mišo Kovač, Jasmin Stavros, Riblja Čorba …, novejših jugo hitov Tonyja Cetinskega, Tošeta Proeskega, Nede Ukraden, ET…, slovenskih uspešnic skupin Hazard, Don Juan, Pop Design, Prizma, Slavko Ivančič … ter plesne glasbe iz 80ih.

Comments are closed.